HTML

Kínai Kaland

Élménybeszámoló Kínában töltött hónapjainkról. Kung Fu is. Panda is. Kaland is. Posts with English summaries!

Utolsó kommentek

  • Krisztina Kottyán: A videó teljes verziója: www.youtube.com/watch?v=IDew5lLslf0 Bár most már cikinek érzem a mozgásomat rajta...ha nem is mutat olyan szépen, élveztem legalább :) (2015.02.28. 19:03) Sebastian meglepije
  • ktina: @Shaolin Bunny: Köszi szépen! Az út nagyon jó volt, Pekingbe kicsit be tudtunk nézni :) De itthon másnap már munka volt, és azóta is nagyon elfoglalt vagyok a munkámmal! A bőröndök egy része még ki ... (2012.02.24. 20:00) Ég veled, Fuzhou!
  • Shaolin Bunny: Arról már lekéstem, hogy jó utat kívánjak haza, de: remélem minden rendben ment a hazafelé úton! :) Majd várom a további bejegyzéseket! (2012.02.18. 21:23) Ég veled, Fuzhou!
  • Shaolin Bunny: Az idézet nagyon helytálló és egyszerűségétől szép. Ha nem baj, kölcsön is vettem, mert nagyon megtetszett. :) A kaligráfia is nagyon jól néz ki! Egy ilyet én is kitennék itthon a szobám falán. (2012.02.11. 17:48) Kung-fu szünet
  • ktina: @nóra73: Szia :) Nem tudjuk megvárni a napot, jövő héten már otthon vagyunk. Itt elég vicces az időjárás, egyik nap +17 fok van és napsütés, másik nap meg +6 és eső. De az otthoni fagyok egyáltalán ... (2012.02.10. 01:38) Lampion Fesztivál
  • Utolsó 20

2011.11.24. 06:20 ktina

Szunet

Címkék: kína utazás english shaolin kung fu shaolin kung fu qufu

Kedves Olvasok!

 

Most a Qufu Shaolin Kung Fu Iskola irodajabol irok, de olyan rossz a windows es az internet kapcsolat (meg bizonyara a hardware is), hogy nem tudom feltolteni a mar elkeszult bejegyzeseket ide, sem a fenykepeket. Nem csak az otthon toltott honapunk volt mozgalmas, hanem a mar Kinaba erkezesunk ota eltelt idoszak is. Foleg annak ismereteben, hogy meg el sem arultam nektek, hogy egy teljes honapot Qufuban toltok egy bentlakasos, zart kung fu iskolaban, ezzel megengedem azt a luxust, hogy minden egyeb teendot es kotelesseget kisoporjek az eletembol meg tovabbi egy honapra. Bocsi! :)

Az edzesek kozott neha marad energiam az irni valokra, de internet hianyaban e-mailt kuldeni nem tudok. Sajnos, ide sem tudok bejelentkezni rendesen, vagy csak igy, ekezetek nelkul irok. Remelem, rovid idon belul tudok a lakoreszbol internetezni, de ehhez kabelt kell vennem, boltba menni meg csak hetvegen lehet.

Most hetvegen viszont Dengfengbe megyunk A Shaolin Templomot meglatogatni. Elvileg csak hetfon erkezuk vissza.

 

Summary in English

I am sorry for non writing for a while, but the past month at home and in China was quite busy. Now I am in Qufu Shaolin Kung Fu School, but the Windows and the internet (and the hardware in the office) are very poor, so I cannot upload the posts and the photos from my USB stick. I hope I can use the internet from my accomodation soon, but I need a cable. Go shopping is only allowed at the weekend.

This weekend we are going to visit the Shaolin Temple in Dengfeng, and we will arrive back just on Monday.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaikaland.blog.hu/api/trackback/id/tr913407651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása